Deltagare på yinyoga berättar

Helen berättar:

Som nybörjare trodde jag inte att min kropp skulle kunna göra det du sa att vi skulle göra… men med instruktioner och tips från dig så kunde jag få min otränade, osmidiga kropp att göra det du visade! Väldigt rogivande! Får täningsvärk fast vi inte har jobbat hårt utan bara sträckt ut kroppen lugnt och försiktigt! Ökad smidighet! Det är plötsligt lätt att ta på sig strumporna igen! Känner mig starkare i min väldigt känsliga nacke!! Jag tycker att tid och längd har varit perfekt! 

Lena berättar:

Det här är verkligen vad jag behöver. Känner mig piggare och sover bättre. Smidigare i kroppen, inte lika stel som jag brukar vara. Mysig lokal med värmen och sprakandet från kaminen och ett stort plus med naturen och lugnet utanför. Skönt att bli vägledd och ompysslad under passet och bara behöva fokusera på sig själv. Riktigt lyxig egentid. Tycker alla borde utöva Yinyoga 😊

Marita berättar:

Bra tid! Mysig miljö, lugnt och skönt. Jag vet inte om jag märkt av några större förändringar än men för varje tillfälle så har jag hittat in mer i kroppen. Hittat var det spända sitter och slappna av i det. Är också väldigt avslappnad efteråt. Du sa vid ett tillfälle att vi skulle andas in i det som kändes spänt. Det har jag tagit med mig. Det tänker jag på. 

Mikaela berättar:

Tycker det är bra att det varit små grupper. Bra förklarat hur övningarna går till. Bra att du pausar och att det blir tyst mellan. Atmosfären, färgerna, lokalen och ljudet från brasan. Kan gå tillbaka till känslan när man gör övningarna ex om man har det stressigt kan jag ta mig tillbaka till känslan när man gör övningarna och det hjälper i vardagen. Tänker ofta på kurstillfällena. Ger nog mer effekt än vad jag tror/känner just nu. Gillar att det finns olika tider som passar en själv

Mari berättar:

Det som varit bra är att jag känner mej lite smidigare i kroppen. Det är skönt att få tänja ut stela ställen i kroppen som tex ryggen och revbenen. Känner mej lite lugnare i sinnet och lite piggare tycker jag. Jag blir så skönt avslappnad efteråt.